Ticker

6/recent/ticker-posts

ΕΒΡΑΙΟΙ με καταγωγή από Βενετία οι Μητσοτάκηδες την ίδια Βενετία που βοήθησαν τους Τούρκους να αλωνίσουν την Πόλιν!

 

ΕΒΡΑΙΟΙ με καταγωγή από Βενετία οι Μητσοτάκηδες την ίδια Βενετία που βοήθησαν τους Τούρκους να αλωνίσουν την Πόλιν!

ΕΒΡΑΙΑ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ…!!!

Μιλάμε για την ΙΔΙΑ Βενετία που συνέβαλε κι αυτή στην…ΑΛΩΣΙΝ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ το 1453 υποβοηθώντας τους…ΟΘΩΜΑΝΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ…!!!

ΝΑ ΓΙΑΤΙ Η ΕΒΡΑΙΑ ΜΑΡΕΒΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ:

ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΥΓΓΕΝΕΥΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ ΤΟΥΣ ΜΟΑΤΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΒΗ..!!!..

Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube

Προτού να είπω το οτιδήποτε για αυτό το θέμα, πρέπει να μάθουμε όλοι εμείς οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ήταν οι Ενετοί και πως ήταν ΑΥΤΟΙ που συμμάχησαν με τους…ΤΟΥΡΚΟΥΣ να καταλάβουν την Κωνσταντινούπολιν…!!!…

Η Γαληνοτάτη Βενετική Δημοκρατία (Βενετικά: (Serenìsima) Repùblica Vèneta ή Repùblica de Venesia, Ιταλικά: Serenissima Repubblica di Venezia) υπήρξε ανεξάρτητο κράτος με πρωτεύουσα την πόλη της Βενετίας στην βορειοανατολική Ιταλία. Επιβίωσε για πάνω από χίλια χρόνια, από τα τέλη του 7ου αιώνα ως το 1797 και αποτέλεσε σημαντικό οικονομικό και εμπορικό κέντρο κατά τον ύστερο Μεσαίωνα και την Αναγέννηση.

Πάμε τώρα στο βιβλίο με τίτλο «Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΣ ΧΑΝΑΑΝ» ενός από τους μεγαλύτερους συγγραφείς και ιστορικούς που έζησαν ποτέ στον κόσμο, του κου Ευστάθιου Μάλινς, για αυτό το μεγάλο ιστορικό θέμα περι των Ενετών. Στο άρθρο μου με τίτλο «Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΙΣ ΜΙΑΣ ΜΑΚΡΑΙΩΝΗΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΕΝΑΝΤΊΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ» αναλύω αυτό το βιβλίο και καταδεινύω πως ήταν ο Μάλινς –του οποίου ο συνεχιστής είναι ο υποφαινόμενος- που μας είχε πρωτοαποκαλύψει αναλυτικά, μέσα από τα βιβλία του, πως ήταν όντως οι Ενετοί που, μαζί με τους Τούρκους, είχαν βάλει στόχο την Βυζαντινή Αυτοκρατορία και τον Ελληνισμό διότι ήταν οι πρώτες οικογένειες των σκοτεινών δυνάμεων που ελέγχουν τον κόσμον τούτον!…

Η ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ

Η Δόξα της Βυζαντινής ΕΛΛΗΝΙΚΉΣ Αυτοκρατορίας κράτησε για περίπου 1100 χρόνια από το 325 έως το 1453 μ.Χ.. Λοιπόν, πώς έγινε το γεγονός που κατέληξε ένας τέτοιος ισχυρός πολιτισμός σε μια τέτοια κατάσταση που βρίσκεται σήμερα με τόσο υψηλό δημόσιο χρέος, με ένα υψηλό ποσοστό ανεργίας, με αυξημένες κοινωνικές αναταραχές και να είναι στα πρόθυρα μιας χρεοκοπίας παρόλο που έχει πάρει δανεισμό από την ΤΡΟΙΚΑ (ΔΝΤ, ΕΚΤ και ΕΚ) εδώ και πέντα χρόνια; Το πρόβλημα φαίνεται να είναι πολύ βαθύτερο και πολύ μακρύτερο χρονικά μιλώντας από ό, τι θα περίμεναν οι περισσότεροι.

Ας ξεκινήσουμε με το Βυζάντιο (Ρωμιοσύνη, πείτε το όπως θέλετε) …

Ποια ήταν η πραγματική αιτία της πτώσης της μεγαλοπρεπούς, Ελληνο-χριστιανικής Βυζάντινής Αυτοκρατορίας που διήρκησε πάνω από 1.000 χρόνια; Μήπως ήταν μόνο οι Τούρκοι που προκάλεσαν την πτώση του Βυζαντίου ή μήπως είχαν βοηθηθεί από…άλλες δυνάμεις; Η απάντηση: Μην κοιτάξετε μακρύτερα από την ίδιαν την…ΒΕΝΕΤΊΑΝ.

Η ΜΑΥΡΗ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΊΑ της ΒΕΝΕΤΙΑΣ (ή παλιότερα ΕΝΕΤΙΑΣ)

Μια από τις μεγαλύτερες πηγές για το θέμα αυτό, θα ήταν πιθανώς τα έργα του λαϊκιστικού Αμερικανού πολιτικού συγγραφέα, βιογράφου και ιστορικού, Eustace Mullins (εφεξής «Ευστάθιος Μάλινς»). O Μάλινς ήταν ο τελευταίος μαθητευόμενος του μεγάλου Αμερικανού συγγραφέα και ποιητού, κ. Έζρα Πάουντ (Ezra Pound), ο οποίος ήταν ένα απο τα πρώτα σημαίνοντα πρόσωπα στην Αμερική που, την εποχή του, εξέθετε, με το μεγάλο βήμα που είχε τότε, τις πραγματικές αιτίες πίσω απο τους Παγκοσμίους Πολέμους, που δεν ήταν τίποτα παρα η παράνομη και αντισυνταγματική ίδρυση της Ομοσπονδιακής Αποθεματικής Τράπεζας των ΗΠΑ (εφεξής «ΟΑΤΗΠΑ»), η οποία προοριζόταν (και ακόμη προορίζεται) να χρησιμοποιηθεί ως πρωταρχικός μηχανισμός για την χρηματοδότηση πολέμων από τους Εβραίους τραπεζίτες της οικογενείας Ρότσιλντ εκ του Στέμματος του Ναού σε συνεργασία με τον τότε Πρόεδρο των ΗΠΑ, Woodrow Wilson (Γούντροου Γουίλσον), τον προδότη, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του πάνω σε αυτήν την εντελώς παράνομη νομοθετική πράξη του τότε προδοτικού Κογκρέσου των ΗΠΑ για την ίδρυση της παράνομης και αντισυνταγματικής ΟΑΤΗΠΑ που ψιφήστηκε με λαθραίες και ύπουλες μεθόδους για να γίνει «νόμος» του κράτους.

Για το γεγονός ότι, τότε, μιλούσε δημοσίως την αλήθεια για το θέμα αυτό, είχε χαρακτηρηστεί ως «φανατικός» και «αντισημιτής” ο Πάουντ, ενώ είχε και αυτός…ΕΒΡΑΪΚΈΣ ΡΊΖΕΣ. Επίσς είχε φυλακιστεί παρανόμως από την κυβέρνηση των ΗΠΑ για δώδεκα ολόκληρα χρόνια, χωρίς ποτέ να τοῦ είχε προσαφθεί ούτε μια κατηγορία για τίποτε. Λέγανε απο την αρχή ότι κατηγορείτο ο Πάουντ για «έσχατη προδοσία» επειδή μιλούσε τότε, με το βήμα και την επιρροή που ασκούσε, κατα των [εγκληματικών] δραστηριοτήτων της τότε κυβερνήσεως των ΗΠΑ, η οποία έλεγε αυτός ότι, σε πλακάκια με τους Εβραίους τραπεζίτες, ήταν ξαθαρά για τη δημιουργία παράνομων πολέμων για τα συμφέροντα των τραπεζιτών αυτών, κ.τλ. Δεν ευστάθησαν τελικά αυτές οι κατηγορίες εναντίον του· ούτε μια δίκη για αυτόν δεν έγινε ποτέ! Ήταν αθώος ο Πάουντ. Ήταν ένας καθαρός άνθρωπος καθώς και αληθινός πατριώτης, ο οποίος έτυχε να αγαπάει την Ελλάδα παρα πολύ, και είχει γράψει στα γραφόμενά του για τα μεγαλεία του Βυζαντίου εξαίρωντάς το για όλα τα επιτευγματά του ως μια υπερδύναμη Αυτοκρατορία, κ.τλ!

Για όλη την αλήθεια σχετικά με το θέμα της ίδρυσης της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ, ανατρέξτε στην πιο κύρια και έγκυρη πηγή για το θέμα αυτό, η οποία αποτελεί ένα απο τα εξαιρετικά βιβλία του Ευστάθιου Μάλινς με τίτλο «ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΆ ΤΗΣ ΟΑΤΗΠΑ (THE SECRETS OF THE FEDERAL RESERVE)» το οποία μπορεί να βρεθεί δωρεάν στο διαδύκτυο σε μορφή PDF–αλλά είναι μόνο στα Αγγλικά.

Ο Μάλινς έγραψε πολλά βιβλίο για τις κυβερνητικές διαφθορές, τη Νέα Παγκόσμια Τάξη, τον Σιωνιστικό έλεγχο που ασκείται επι των ΗΠΑ κατα των εθνών καθώς και για πολλά άλλα θέματα. Όλα τα βιβλία του έχουν στεγαστεί στη Βιβλιοθήκη του Κογκρέσου από όπου σταχυολόγησε και πήρε ο Μάλινς τις περισσότερες περισσότερες πληροφορίες του για να γράψει τα πρώτα βιβλία του! Στο βιβλίο του, «Η κατάρα της Χαναάν» (The Curse of Canaan),* ο Μάλινς συνοψίζει ποιά ακριβώς είναι η Μαύρη Αριστοκρατία (Αρχοντιά), ποιά είναι η σχέση τους με τη Βυζαντινή Αυτοκρατορία, και από πού κατάγονται και τι κάνουν στον κόσμο σήμερα.

Γράφει ο Μάλινς τα εξής για Αυτήν:

«Η κατάρα του Χαναάν επεκτάθηκε στη γη που πήρε το όνομά του, δηλαδή, τη γη Χαναάν. Ο λαός αυτής της γης, οι ίδιοι οι Χαναναίοι, έγιναν η μεγαλύτερη κατάρα επι της ανθρωπότητας, και έτσι παραμένουν μέχρι και σήμερα. Όχι μόνο είχαν εφεύρει τις πρακτικές της δαίμονο-λατρείας, των απόκρυφων τελετών, των θυσίων παιδιών, και του κανιβαλισμού, αλλά όπως είχαν εξαπλωθεί στο εξωτερικό εις τα άλλα έθνη, έφεραν αυτές τις αισχρές πρακτικές μαζί τους σε κάθε γη εις την οποίαν είχαν εισέλθει. Όχι μόνο είχαν εισαγάγει τη δαιμονική λατρεία τους στην Αίγυπτο, αλλά, γνωστοί από τη μετέπειτα ονομασία τους, οι Φοίνικες, όπως τους έλεγαν μετά το 1200 π.Χ., έγιναν οι δαιμονίζοντες του κόσμου μέσω διαδοχικών εποχών, γνωστοί επίσης στη μεσαιωνική ιστορία ως «οι Βενετοί», οι οποίοι είχαν καταστρέψει το μεγάλο βυζαντινό χριστιανικό πολιτισμό, και αργότερα ως «η Μαύρη Αριστοκρατία», η οποία είχε διεισδύσει τα έθνη της Ευρώπης και είχαν σταδιακά αναλάβει την εξουσία μέσω της πονηριάς, των επαναστάσεων, και της οικονομικής απατεωνιάς.»

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
*The Curse of Canaan by Eustace Mullins, pg. 10 (σελ. 10) (δηλ., η Κατάρα του Χαναάν)
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

ΠΡΟΣΈΞΤΕ το τι λέει ο Mullins για το ποιά είναι τα κύρια όπλα των εν λόγω δυνάμεων … ΟΙ ΔΙΕΙΣΔΎΣΕΙΣ … ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ … και … ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΈΣ. Καθώς οι αναγνώστες του παρόντος άρθρου θα δούν λίγο αργότερα, αυτές οι μεθοδολογίες που προανέφερα για τη Βενετία είναι ΟΙ ΊΔΙΕΣ που έχουν χρησιμοποιηθεί ενάντια στην Ελλάδα και που την είχαν οδηγήσει στην οικονομική της κατάρρευση το 2009. Αλλά, μην νομίζετε ότι κανένας συσχετισμός δεν υπάρχει μεταξύ της τότε Μαύρης Αριστοκρατίας και, ας πούμε, των σημερινών δυνάμεων της Ευρώπης —όπως η ΤΡΟΙΚΑ!— που ελέγχουν την Ελλάδα σήμερα! Θα δούμε λίγο αργότερα τι εννοώ επ᾽αυτού, αλλά αυτό είναι ό,τι θέλω να τονίσω στους αναγνώστες εδώ, ότι η Μαύρη Αριστοκρατία της Βενετίας….ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΎΕΙ…ΑΚΌΜΗ ΚΑΙ ΣΉΜΕΡΑ…ΜΕ Ό,ΤΙ ΣΥΝΕΠΆΓΕΤΑΙ ΑΥΤΌ!…

Σε ένα άλλο βιβλιο του Μάλινς, The Word Order (δηλ. «Η Παγκόσμια Τάξις», μόνο στα Αγγλικά), δηλώνει τα ακόλουθα ο ίδιος αναπτύσσοντας περαιτέρω το θέμα αυτό περι της Μαύρης Αρχοντιάς και το πώς οι δυνάμεις από τη Βενετία είχαν ακριβώς εξελιχθεί από το 1100 μ.Χ. (απο τότε που είχαν ιδρυθεί ως τέτοιες υπο τοιαύτην ονομασίαν) έως τη σύγχρονη εποχή.

Λέει ο Μάλινς στο εν λόγω βιβλίου του:

«Χρειάστηκαν αιώνες υπομονετικών προσπαθειών να αποκτήσει τη δύναμη που ασκεί σήμερα η Νέα Παγκόσμια Τάξη. Η προέλευσή της ως διεθνής δύναμη ανάγεται στους φοίνικες δουλέμπορους, και συνεχίζει μέσα από τις οικογένειες Φαναριωτών της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας, και στη συνέχεια, τους Ενετούς και τους Γενουάτες έμπορους και τραπεζίτες του Μεσαίωνα, οι οποίοι μετεκόμισαν στην Ισπανία και την Πορτογαλία, και αργότερα στην Αγγλία και Σκωτία. Μέχρι το 14ο αιώνα, οι Γενουάτες ήλεγχαν τους ιδιοκτήτες της Σκωτίας.
«Η αυτοκρατορική οικογένεια της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας των Παλαιολόγων δέχθηκαν επίθεση από την φατρία των Γνωστικών, των οποίων η υλιστική αριστοτελική φιλοσοφία ήταν ο πρόδρομος της Εγελιανής Διαλεκτικής (ή Διαλεκτικη του Χέγκελ») και του Μαρξισμού. Οι Παλαιολόγοι πίστευαν ευλαβικά στη χριστιανική πίστη όπως εκφράζεται από τα έθιμα και τας παραδόσεις της Ορθόδοξης πίστεως. Οι υλιστικοί των Ενετών και Γενουατών στρατοί, με τη βοήθεια των τουρκικών «απίστων», λεηλάτησαν και κατέλαβαν την Κωνσταντινούπολιν, την θρυλικήν «Πόλιν του Θεού». Οι βυζάντινοι επιζώντες πήγαν μετά στην Ρωσσία και ανασυνταχθήκανε εκεί, όπου η Μόσχα αντικαθιστά πλέον το Βυζάντιον ως η «Τρίτη Ρώμη». Ο μη αποκαλυφθέν στόχος του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου αποτέλσε το σχέδιο για την καταστροφή της Ορθόδοξης Εκκλησίας μαζί με τον Ρομανόφ αρχηγό της (της Νέας Ρώμης). Αφού εξασφάλισαν την ήττα του μισητού εχθρού τους, που ήταν η Ορθόδοξη Εκκλησία, αποκόμισαν μετά, από την περιουσία της δυναστείας των Ρομανόφ, ένα δισεκατομμύριο δολάρια οι νικητές.»

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
*Eustace Mullins, The Word Order, pg. 260-261
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Αυτά που μας δείχνει σε αυτά τα δύο προαναφερόμενα βιβλία του ο Μάλινς,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ....

ΠΗΓΗ:https://www.e-synews.gr/wp/2020/03/04/evraioi-katagogi-venetia-oi-mitsotakides/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια